Arvæv efter operation

Osteopati og arvævHar du smerter som følge af arvæv efter fx operation, så kan vi hjælpe! Vi er uddannet i at behandle arvæv.


En måde at illustrere bindevævets tilstand er, hvis man tænker på æggehvide. I rå tilstand er det flydende, og i kogt tilstand er det fast. På samme måde kan bindevævet gå fra at være flydende til at blive fast, men det kan mere end det, det kan nemlig blive flydende igen.


Når bindevævet er flydende, er der stor gennemstrømning af blod samt ilt og næring, ligesom der er en god bortskaffelse af affaldsstoffer. Når bindevævet derimod er blevet fast, så bliver iltforsyningen nedsat, og derved får muskler og organer ikke den næring og ilt, de har behov for. Dette medfører nedsat muskelstyrke, ømhed og dannelse af mælkesyre.


Arvæv kan løsnes op, så det igen bliver smidigt, og der kommer mere cirkulation til området. Hvad enten det drejer sig om arvæv fra en blindtarmsoperation, diskusprolaps, kikkertundersøgelser, hjerteoperationer, kejsersnit eller andet, så er der gode muligheder får at få bedret cirkulationen og få færre gener. Desuden vil man også opleve at arret, og området omkring arret, bliver mere glat, smidigt og får samme farve som huden igen.

Mere om

Ubegrænset adgangAfsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.