Impotens

Vi kan hjælpe dig med rejsningsproblemer!


Du kan skrive sms til: 31319509 eller bruge ao.correct@outlook.com


  • Vi er specialister inden for behandling af impotenst.
  • Vi har mange års erfaring med, at arbejde med mænd med impotens.
  • Det er ofte et problem, som har været undervejs i lang tid og derfor er osteopati effektiv behandling til impotens.
  • Vi arbejder med interne teknikker og forbedre blodomløbet til underlivet.
  • Livstilssygdomme kan være medvirkende årsat til impotens, men ikke en hindring for osteopatisk behandling.Impotens - hvad kan vi gøre?


Impotens er et meget alvorligt problem. Det hæmmer ens selvværd, ens livskvalitet, velvære og intimitet med et andet menneske.


Det største problem ved impotens, er som oftest prostata og generel nedsat blodomløb til og fra penis. 

Mange ældre mænd får at vide, at forstørret prostata ikke er et problem. Det er det heller ikke, set i overordnet sundhedsperspektiv, men det kan være årsag til, at impotens opstår. De første tegn er som regel ændring i urinmønsteret, men det er ikke altid denne ændring er til stede.


Det er selvfølgelig meget vigtigt, at lægen udelukker at det ikke er kræft. 

Mere om impotens


Hvis man googler impotens, så er mange af årsagerne enten livstilsrelaterede valg, eller psykiskte faktorer. 

Vi oplever ofte, at nedsat blodcirkulation til og fra bækkenet, er hovedårsag till, at evnen til at opnå rejsning nedsættes (læs mere om begrebet 'congestion' her)


Det kan vi som osteopater hjælpe med. Det er en behandlingsform, som kan strække sig over nogle gange og omfatter oftest intern behandling af prostata. Dette gøres gennem rectum og udføres yderst professionelt. Det er bestemt ikke noget, som udføres de første gange, men som skal nævnes højst sandsynligt ikke kan undgås.


Shockwave er en behandlingsform som er anvendt meget indenfor de seneste 7-10 år. Nogle oplever dog ikke den ønskede effekt med shockwave. Det kan skyldes, at denne behandlingsform kun øger blodcirkeulationen lokalt og ikke i resten af kroppen op til hjertet (Se afsnit om 'congestion' - klik her)


Det er stadig et emne, som er meget taburiseret, men det er for mange mennesker fundamentalt at have et godt sexliv og derfor bør der sættes mere fokus på dette problem!


Vi er vant til at snakke og hjælpe med sexuelle problemer og derfor kan du trygt komme til os!
Mere om

Ubegrænset adgangAfsnit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her.